TopDoktor Lekáreň Ambulancie našich lekárov zostávajú otvorené aj počas obmedzenia pohybu. Objednať sa môžete online ako ste zvyknutí, prajeme veľa zdravia. Ambulancie našich lekárov zostávajú otvorené aj počas obmedzenia pohybu. Objednať sa môžete online ako ste zvyknutí, prajeme veľa zdravia.

Spúšťame hodnotenie lekárov, aj váš názor je dôležitý!

Pri výbere lekára sa pacient rozhoduje na základe viacerých faktorov. Svoj názor si však spraví hlavne z osobnej skúsenosti. Pred prvou návštevou lekára častokrát pomôžu aj názory a hodnotenia pacientov, ktorí už túto skúsenosť majú.

V tíme TopDoktor si uvedomujeme, že pre pacienta nie je dôležitá len rezervácia termínu k lekárovi, ale aj možnosť dozvedieť sa o konkrétnom lekárovi viac zo skúsenosti ostatných pacientov. Práve preto sme sa rozhodli umožniť pacientom a navštevníkom nášho portálu pridať hodnotenie lekára, podeliť sa o svoju skúsenosť a tým pomôcť ostatným pacientom vo výbere konkrétneho lekára.

Hodnotenie lekárov TopDoktor

 

Hodnotenie lekárov - ako na to?
1. Kliknete na tento odkaz
2. Lekára vyhľadáte podľa mena, špecializácie alebo mesta
3. Po výbere vášho lekára kliknete vpravo do textového pola „Vložiť hodnotenie“
4. Zvolíte možnosť „Prihlásenie“ alebo „Registrácia“
5. Po vyplnení údajov môžete vložiť vaše hodnotenie

Recenzie lekárov TopDoktor

 

Vaše hodnotenia lekára môže zachytávať celkový dojem z navštevy lekára, fungovania a organizácie ordinácie, komunikácie so zdravotnou sestrou lekára a samozrejme skúsenosť zo samotného vyšetrenia, odbornosť a prístup lekára k pacientovi.

V prípade, že by ste u svojho lekára uvítali aj možnosť objednať sa cez internet, neváhajte mu povedať o internetovom portáli TopDoktor.