TopDoktor Lekáreň Ambulancie našich lekárov zostávajú otvorené aj počas obmedzenia pohybu. Objednať sa môžete online ako ste zvyknutí, prajeme veľa zdravia. Ambulancie našich lekárov zostávajú otvorené aj počas obmedzenia pohybu. Objednať sa môžete online ako ste zvyknutí, prajeme veľa zdravia.

Ako portál TopDoktor pomohol už viac ako 20 000 pacientom

Ako mi môže uľahčiť TopDoktor život? Prečo by mi mal pomôcť práve TopDoktor? Presne tejto téme sa budeme venovať v tomto krátkom reporte, priblížením výhod používania tohto internetového portálu. Ako sa už malo možnosť presvedčiť viac ako 20 000 z vás, portál TopDoktor vám len nepomáha objednať sa k svojmu lekárovi, ale okrem rezervácie termínu prináša pre pacientov mnohé nadštandardné služby.

Každý z nás vie, akým problémom je dovolať sa lekárovi do ordinácie a dohodnúť si termín u lekára, jeho prípadnú zmenu na iný termín alebo dokonca jeho zrušenie.

Na našom portáli TopDoktor si viete rezervovať, prípadne zmeniť termín prostredníctvom svojho konta cez počítač, tablet alebo mobilný telefón pár klikmi, 24 hodín denne, 7 dní v týždni aj mimo ordinačných hodín. Pacientovi, ktorý využil na rezerváciu termínu portál TopDoktor sa už nestane, že na svoj termín zabudne, pretože každému z vás pošleme 24 hodín pred termínom pripomienkovú SMS a e-mail.

V prípade, že lekár v dôsledku choroby alebo iných príčin neordinuje a vy máte rezervovaný termín, nemusíte merať cestu do lekárovej ordinácie, aby ste sa to dozvedeli z oznamu na dverách. Ak takáto situácia nastane, tím TopDoktor vás bude okamžite informovať prostredníctvom SMS a e-mailu a vy si budete môcť zvoliť iný dostupný termín.

O svojej skúsenosti s navštíveným lekárom sa môžete podeliť na portáli TopDoktor aj s inými pacientmi a pomôcť im tak pri hľadaní lekára.