TopDoktor Lekáreň Ambulancie našich lekárov zostávajú otvorené aj počas obmedzenia pohybu. Objednať sa môžete online ako ste zvyknutí, prajeme veľa zdravia. Ambulancie našich lekárov zostávajú otvorené aj počas obmedzenia pohybu. Objednať sa môžete online ako ste zvyknutí, prajeme veľa zdravia.

TopDoktor vyhodnotený ako najinovatívnejší projekt podľa MasterCard

Každoročne sa koná celoslovenské kolo Študentskej podnikateľskej ceny pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu v priestoroch najväčšej slovenskej banky Slovenskej sporiteľne. Náš projekt TopDoktor, ktorý rieši objednávanie k lekárovi a ponúka nadštardné služby pre pacientov aj lekárov, bol vybraný medzi päť finalistov súťaže spomedzi všetkých prihlásených.

V rámci silnej konkurencie mladých a úspešných podnikateľov si projekt TopDoktor odniesol cenu MasterCard za inovácie.

Vyhlásenie výsledkov sa konalo za prítomnosti mnohých úspešných spoločností z privátneho sektora akými sú MasterCard, Eset, Slovenská sporiteľňa, Nay Elektrodom, Ernst & Young a ďalší.

To, že náš projekt TopDoktor, ktorým sa snažíme zlepšiť úroveň slovenského zdravotníctva ocenili vedúci podnikatelia, nám dodáva energiu do ďalšej práce.

 

MasterCard nám údelil cenu za inovácie a vybral si nás pre ďalšiu spoluprácu, keďže naším pacientom prioritne pomáhame pri vyhľadávaní lekárov cez internet a prinášame čoraz vyšší komfort pri procese rezervácie termínu prostredníctvom elektronických platieb. Pevne veríme, že sa nám tento komfort bude dariť zlepšovať aj naďalej.